Категорії розділу
Новини [72]
Новини освіти [6]
Меню сайту
Фільтр пошуку
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів


Вибори президента школи
15.11.2017, 14:04

15 листопада  відбулися вибори президента школи. Серед кандидатів було семеро учнів школи. У шкільному холі були розміщені плакати з передвиборними програмами кандидатів, які вірили в свою перемогу.

Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів.  У голосуванні взяло ------ учнів. Після підрахунків голосів оголосили нового президента, і це стала ...........! Це була несподіванка як для учнів так і для самої ...........

У ......................багато планів на майбутнє:  проведення  різних спортивних змагань, інтелектуальних заходів, благодійних акцій. Озеленити школу, подвір’я та класи. Давати змогу учням висловлювати бажання щодо зміни у школі!

«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде  єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями.»

Ми бажаємо їй успіхів у своїй новій посаді, та будемо очікувати чогось нового в нашій школі.



 



 

Категорія: Новини | Додав: Гал1№а | Теги: вибори, шкільне самоврядування
Переглядів: 477 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar