Категорії розділу
Новини [72]
Новини освіти [6]
Меню сайту
Фільтр пошуку
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів


Тренінги з КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ
17.08.2017, 17:44

 

04054 Київ, вул. Січових стрільців 52д оф.224. тел (044) 2288677http://www.criticalthinking.expert

 

Керівникам органів управління освітою

Керівникам закладів післядипломної педагогічної освіти

 

Згідно Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленій розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 р. №988-р, для забезпечення проведення докорінної та системної реформи загальної середньої освіти необхідно запровадження нового принципу педагогіки партнерства, а випускник нової української школи – це цілісна всебічно розвинена особистість, здатна до критичного мислення. За експертними оцінками, найбільш успішними на ринку праці в найближчій перспективі будуть фахівці, які вміють навчатися впродовж життя, критично мислити, ставити цілі та досягати їх, працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі та володіють іншими уміннями. Для досягнення мети Концепції необхідно забезпечити стимулювання вчителя до особистого і професійного зростання та надання йому академічної свободи.

Враховуючи вищевикладене, Освітня Платформа «Критичне мислення» проводить серії тренінгів для професійного розвитку педагогічних працівників загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів з інноваційних методик навчання: інтерактивної технології й технології розвитку критичного мислення учнів.

На тренінгах впродовж 2016-2017 навчального року, які будуть проводитися в регіонах, педагоги познайомляться з особливостями навчання критичному мисленню, структурою і методикою уроку з розвитку критичного мислення, з типами, видами і методикою застосування запитань як інструментом розвитку критичного мислення, методами критичного опрацювання інформації навчальних текстів та сформують у себе необхідні уміння і навички.

Протягом серпня-вересня 2017 року заплановані тренінги відбудуться: 14.08 – м.Львів, 17.08 – м.Тернопіль, м.Київ, 18.08 – м.Київ, 19.08 – м.Харків, 21.08 – м.Київ, 22.08 – м.Дніпро. 26.08 – м.Запоріжжя, 29.08 – м.Дніпро.

Крім того, у м.Києві проводяться спеціалізовані тренінги для вчителів початкової школи з методики розвитку критичного мислення учнів та практикуми з використання інтерактивних методів навчання у навчанні різних предметів як основи педагогіки партнерства.

Для участі у тренінгах необхідно зареєструватись на платформі «Критичне мислення» за посиланнями

• Вінницяhttps://goo.gl/wUS8Xt
• Дніпроhttps://goo.gl/DAkJRi
• Запоріжжяhttps://goo.gl/SoKZbM
• Львів https://goo.gl/BLn467
• Тернопіль https://goo.gl/v8sjqZ
• Харків https://goo.gl/Bzan1D

Просимо Вас сприяти поширенню інформації про ці можливості для професійного розвитку педагогічних працівників.

Категорія: Новини | Додав: Гал1№а
Переглядів: 339 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar